Selecteer een pagina

Dit najaar zijn er weer een paar mooie tentoonstellingen op het gebied van beeld die ik graag met je wil delen. 

Laat je inspireren en meevoeren door de verschillende verhalen. Bovendien is het is het ook nog eens heel goed voor de ontwikkeling van je visuele vaardigheden en komt het dus ook goed van pas in je werk als communicatieprofessional. Win-win dus!

BredaPhoto – fototentoonstelling Breda

Breda  – binnen- en buitenlocaties
t/m 25 oktober 

BredaPhoto is de grootste fototentoonstelling van de Benelux en vindt iedere twee jaar in het najaar plaats in Breda. Tijdens deze fototentoonstelling tonen nationale en internationale topfotografen hun werk op aansprekende binnen- en buitenlocaties in Breda. Ook online is er van alles te volgen dat erop aansluit, zoals talkshows en webinars. 

Blijf je liever warm binnen? Dan heb ik twee tips voor je om vanaf de bank je te laten inspireren:

Van Gogh Museum – Online rondleiding

Online – The School of Life
wo 14 okt 2020 

Ontdek tijdens deze online rondleiding wat de kunstwerken in het Van Gogh Museum je te vertellen hebben over de wereld, het leven en jezelf. Gids en filosoof Aart Goedhart loopt met een cameraman door een museum dat deze avond helemaal voor ons alleen is. Hij daagt je uit om beter te kijken, dieper na te denken, jezelf scherper te verwoorden en, bovenal, meer te ervaren.

‘Dat kan m’n kleine nichtje ook’ – Podcast 

Online – NPO radio 1

In de podcast ‘Dat kan m’n kleine nichtje ook’ duiken Noortje en Gisbert de musea in. Hij is kenner en groot liefhebber, zij wil kunst graag leren waarderen, maar begrijpt er vooralsnog de ballen van. Per aflevering reizen ze af naar een museum waar ze één kunstenaar uitlichten en aan de hand van een aantal werken in vogelvlucht door het leven van de maker gaan. 

Download gratis de Beeldgids ‘5 essentiële stappen om met beeld jouw publiek te bereiken’

Meld je aan en krijg direct toegang tot de Beeldgids!