over Martine

Hi, ik ben Martine Krekelaar.


Ik help communicatieprofessionals om te communiceren met beeld dat voor hun werkt – in plaats van andersom- zodat ze regie kunnen pakken met een herkenbare en eenduidige beeldtaal. 

Krachtige beeldverhalen kunnen hét verschil maken in de communicatie met jouw publiek, daarvan ben ik overtuigd. Aansprekende beeldverhalen kunnen ons verbinden, inspireren, ons anders leren kijken en daarmee kunnen ze bijdragen aan de wereld van morgen.

Ik combineer mijn kennis uit mijn communicatie achtergrond met mijn ervaring als professioneel beeldmaker. Ik deel graag met jou mijn kennis en ervaring, want ik weet hoe belangrijk het is om de juiste tools en handvatten te hebben om met beelden te kunnen communiceren met je publiek. Ik help je jouw visuele vaardigheden te ontwikkelen, zodat jij succesvol beeld kunt inzetten voor jouw organisatie of merk.

Beeldstudio
De Greiner | Studio 304
Voorhelmstraat 25 – 304
2012 ZM, Haarlem

inzichten, communicatieprofessional, beeld, stockbeeld

Wil jij gratis tips en inspiratie ontvangen over beeldcommunicatie?

Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voortaan ontvang je wekelijks tips en inspiratie voor meer voor meer impact, creativiteit en gemak in beeldgebruik. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

© Beeldstudio | Martine Krekelaar  | Alle rechten voorbehouden
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Contact
Foto’s door Anouk van Ravenhorst